🐝

Hallo daar, van de Design Bees-korf – wij zijn het, twee praktijkgerichte kunstliefhebbers en onze creatief inspirerende kat, hier in onze gezellige studio in Nederland. We combineren de charme van handgemaakte kunst met het coole randje van technologie. Ja, elk kunstwerk dat we maken is handgemaakt en met de hand geschilderd – het is ons liefdeswerk, besprenkeld met een beetje technische magie!

🌱

We selecteren zorgvuldig duurzaam hout op eucalyptusbasis en vermijden alle vervelende chemicaliën. Onze dagen zijn gevuld met het geroezemoes van creativiteit, terwijl we de nieuwste technologie gebruiken om onze ideeën om te zetten in tastbare kunst. En dan gaat het allemaal om het penseel, de kleuren en onze verbeeldingskracht die elk stuk tot leven brengt.

Maar goed, het gaat niet alleen om het proces; het gaat om de passie en het harde werk dat in elke creatie zit. Wij geloven in het maken van kunst die toegankelijk en toch buitengewoon uniek is: een combinatie van hard werken, artistieke flair en een vleugje vakmanschap.

Kom en ga met ons mee op ons kunstavontuur – een plek waar technologie en traditie samenkomen, en waar elk stuk een verhaal vertelt van toewijding, innovatie en veel hart (en poten!)