Premium houten wanddecoraties

Nou, wie houdt er niet van koffie of wijn? Laat je muren praten bij elke slok.

Shop nu

Ontdek onze wanddecoraties

Eiffel Tower Wooden Wall Decoration on a white wall

Bio Hout

Bio Hout

Veel keuzes van unieke houten wanddecoratie

Shop nu
Glass Wall Decoration

Glas

Glas

5 mm dik plexiglass met Gratis RVS afhangsysteem

Shop nu

Canvas

Canvas

3.8 cm dik premium houten frame en 100% katoen

Shop nu
Posters

Poster

Poster

150 gr/m2 premium art papier

Shop nu

Design Bees | Sustainable by nature

Laten we een betere wereld achterlaten

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan een logo. We gebruiken alleen duurzaam en FSC-goedgekeurd organisch multiplex. Het kan volledig worden gecomposteerd in de natuur.
We gebruiken geen plastic in onze verpakkingen en doen alleen zaken met bedrijven die net zo gevoelig zijn voor de toekomst van onze planeet.

Shop nu
feature-item-1
Free Shipping Above €50
Delivery to NL | BE | DE
feature-item-2
Secure Payment
Pay safely and easily with iDEAL and other trusted payment methods
feature-item-3
Organic and Sustainable
Only organic and sustainable wood, zero plastics.
Premium Finish
Handmade with love and care

Blije klanten maakt blije bijen

5 / 5.0

Ik was op zoek naar een wanddecoratie om mijn woonkamer mooier te maken en niet teveel te betalen. deze doet zijn werk perfect.

Aytac T.

Onze gepersonaliseerde babykamerdecoratie werd binnen twee dagen geleverd. Schitterende kleuren. Super service.

Madelein V.

Ik vind het geweldig hoe Design Bees werkt met de natuur in gedachten. Biologisch hout en geen plastic verpakking! Topkwaliteit!

Yasmin A.

Onze kinderen waren superblij om hun namen zo mooi op hun houten wanddecoratie te zien staan. Geweldige keuze voor verjaardagen!

Elis M.

Art Studio Amsterdam

I requested a custom sign of my company logo from Design Bees. They made a great work out of it. Excellent finish!

Secil G.

Veelgestelde vraagen

Er zijn veel opties om uit te kiezen als het gaat om het kopen van houten wanddecoratie. Je bent op Google geweest dus je hebt wel een idee, toch? Het is bijna een industriestandaard om MDF-platen te gebruiken voor wanddecoratie. Waarom? Omdat ze goedkoop zijn. Ze zijn geschikt voor de klus, maar ze hebben één groot probleem. Om de MDF-platen te maken, wordt formaldehyde gebruikt als lijm om de plaat bij elkaar te houden, omdat ze gemaakt zijn van stukjes en beetjes ander hout. En formaldehyde is een giftig materiaal voor de menselijke gezondheid, laat staan voor de natuur. Oké, we weten dat je het niet in je thee gaat doen, maar zou je je niet beter voelen als je wist dat we dit soort materiaal niet gebruiken? Je raadt het al, we gebruiken alleen multiplex dat gemaakt is van FSC goedgekeurde duurzame eucalyptusbomen en cederhout. Bovendien is de lijm die wordt gebruikt om het samen te houden 100% biologisch. Het is de perfecte keuze voor interieurs en de natuur. Kijk goed of anderen dit ook kunnen garanderen.

Voor houten wanddecoratie geldt dat we het meestal de volgende dag verzenden en dat je het de dag erna ontvangt, tenzij het weekend is. Dan ontvang je het de volgende werkdag. Als je in België of Duitsland woont, kan het een dag langer duren.
Voor canvasdecoraties is het meestal ongeveer 2-3 werkdagen en hetzelfde geldt voor posters.
Voor plexiglasdecoraties kan het tot 5 werkdagen duren, omdat het productieproces ingewikkelder is.

We maken al onze houten wanddecoraties zelf, in ons atelier. Ons hele productieproces vindt plaats in Nederland. Van het inkopen van onze materialen tot het lasersnijden, verven en verpakken. Als je bij ons koopt, steun je een klein bedrijf in Nederland. Er zijn maar weinig andere bedrijven die zelf produceren en nog veel meer die afhankelijk zijn van geïmporteerde goederen.
Voor de andere decoratieartikelen zoals plexiglas, canvas of posters werken we samen met onze productiepartners in Nederland. Op deze manier kunnen we topkwaliteit garanderen bij elke bestelling,

Ja, zoals je misschien hebt gemerkt, verkopen we niet de gewone ontwerpen die je misschien op andere webwinkels hebt gezien. We zoeken esthetische waarde in al onze artikelen omdat ze onze artistieke visie vertegenwoordigen. We maken onze eigen ontwerpen of verzamelen zorgvuldig bij getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld. Niets staat willekeurig op onze webshop.

  • Kinderkamer Wanddecoratie van Design Bees: Gezond, uniek, lief en betaalbaar

    Kinderkamer Wanddecoratie van Design Bees: Gezo...

      Hoe moeten we de muren van een kinderkamer decoreren? Gezond, uniek, vol liefde en betaalbaar. Stel je een kinderkamer voor; kleurrijk, voedt de verbeelding, en tegelijkertijd volledig natuurlijk en...

    Kinderkamer Wanddecoratie van Design Bees: Gezo...

      Hoe moeten we de muren van een kinderkamer decoreren? Gezond, uniek, vol liefde en betaalbaar. Stel je een kinderkamer voor; kleurrijk, voedt de verbeelding, en tegelijkertijd volledig natuurlijk en...

1 of 4