Kinderkamer Wanddecoratie van Design Bees: Gezond, uniek, lief en betaalbaar

Kinderkamer Wanddecoratie van Design Bees: Gezond, uniek, lief en betaalbaar

 

Hoe moeten we de muren van een kinderkamer decoreren? Gezond, uniek, vol liefde en betaalbaar.

Stel je een kinderkamer voor; kleurrijk, voedt de verbeelding, en tegelijkertijd volledig natuurlijk en onschadelijk ingericht. Dat is precies de wereld die Design Bees naar je deur brengt. Elk stuk is zorgvuldig en liefdevol gekleurd met watergedragen verf, en we vormen onze houten decoratieproducten met een educatieve blik om de kamer van je kinderen om te toveren in een droomwereld. 

Het "Noah's Room" decoratieproduct dat je in ons beeld ziet, is een van de mooiste voorbeelden van deze benadering. Sterren, wolken, planeten en een ruimteschip... Elk ervan breidt de fantasiewereld van je kind uit en laat hem of haar de oneindigheid van het universum voelen. Elk product dat we bij Design Bees aanbieden, is ontworpen om bij te dragen aan de ontwikkeling van je kind. 

Natuurlijkheid Staat Voorop 

Veel van het hout dat in kinderkamerdecoratie wordt gebruikt is MDF (Medium-density fibreboard) en bevat 'formaldehyde', een kleurloze, scherpe en bijtende stof die slijmvliezen sterk irriteert en gemakkelijk vlam vat. Design Bees is opgericht door opvoeders en geeft echt om kinderen die opgroeien in een gezonde en veilige omgeving. Daarom is elk stuk hout dat we gebruiken vrij van formaldehyde. We gebruiken alleen multiplex hout dat afkomstig is van eucalyptusbomen en geen chemische stoffen bevat. Net als ouders die het beste voor hun kinderen willen, bereiden we onze producten met hun gezondheid in gedachten. 

Esthetische en Educatieve Aanraking 

Elk Design Bees-product is ontworpen om de esthetische smaak van kinderen te verbeteren. Het ruimte-thema decoratieproduct dat je in het beeld ziet, is een voorbeeld hiervan. Kleuren en vormen verbeteren de visuele perceptie en creatieve denkvaardigheden van kinderen, terwijl ze hun kamers een leuke en leerzame sfeer geven. 

Watergedragen Verf Voor Een Veilige Kleurenmix 

Elk van onze producten wordt geverfd met watergedragen verf om de gezondheid van je kinderen te beschermen. Deze verven bevatten geen schadelijke chemicaliën bij contact met de huid van kinderen en voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Watergedragen verven zijn niet schadelijk voor de gezondheid en veroorzaken geen vergiftiging. Het zijn levendig gekleurde verven die hun glans lang behouden. 

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Onze keuze voor een duurzame en milieuvriendelijke aanpak weerspiegelt de waarden van de gezinnen die voor Design Bees kiezen. Wij zijn een van de weinige bedrijven die volledig biologisch afbreekbaar multiplex hout gebruiken. Maar we zijn nog een stap verder gegaan. We gebruiken helemaal geen plastic in onze verpakkingen. Van het inpakpapier tot de tape, het is allemaal op papier gebaseerd en meestal gemaakt van reeds gerecycled materiaal dat nog vele malen gerecycled zal worden nadat het onze klanten heeft bediend.

We zijn een klein bedrijf dat alle middelen optimaal benut. Dit verkleint onze ecologische voetafdruk aanzienlijk in vergelijking met grotere bedrijven met diepe zakken. We houden net zoveel rekening met de kinderen van vandaag als met die van morgen.

Uniek in elk opzicht

We maken al onze producten zelf, in onze kleine werkplaats. Elk product heeft de geniale zorg van onze eigen handen. Zorgvuldig ontwerpproces, nauwkeurig lasersnijden, zelfs de kleinste details met de hand schilderen... Elk van onze producten heeft zijn eigen verhaal. Dit stelt ons in staat om flexibel en snel gepersonaliseerde decoratieartikelen te maken. Je kunt elk lettertype en tekst kiezen, wij maken het! Hier zie je een van de leukste gepersonaliseerde houten wanddecoratieproducten die we aanbieden. De ouders kozen voor een elegant handgeschreven lettertype dat wij hadden voorgesteld. De nieuwe maan, sterren en wolken met hun pastelkleuren maken het stuk een wonder om naar te kijken.

 

Lang verhaal kort

We leveren gezonde en duurzame producten van uitstekende kwaliteit. Je denkt misschien dat het te veel kost voor zo'n product. En we weten dat het opvoeden van kinderen veel geld kost. Daarom maken we onze producten toegankelijk voor een breder publiek en houden we elk product uniek en smaakvol. We kunnen dit doen omdat we tegen lagere kosten werken dan grote bedrijven. We ontwerpen, we produceren, we verven, we assembleren, we verpakken, we verzenden, we promoten, we creëren content en nog veel meer met slechts twee mensen en een kat (haar steun is heel belangrijk) We werken hard, net als bijen, dus onze naam is Design Bees.

Onze prijzen beginnen bij slechts €29,90. Kijk hier wat we voor de muren van je kinderkamer kunnen doen.

Back to blog